Cuier pentru paltoane, 8 cârlige, 178 cm

Cuier pentru paltoane, 8 cârlige, 178 cm
Cuier pentru paltoane, 8 cârlige, 178 cm
Cuier pentru paltoane, 8 cârlige, 178 cm
Cuier pentru paltoane, 8 cârlige, 178 cm
175,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (46,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier pentru paltoane hol, 8 cârlige, 178 cm, alb marca excelentă 5five Simple Smart este realizat din MDF de înaltă calitate, cu o durabilitate bună. Produsul poate fi amplasat oriunde, ceea ce îl face foarte funcțional. Perfect pentru îmbrăcăminte exterioară, umbrele, pălării și genți de mână.

Va fi perfect în hol, unde întotdeauna aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru paltoane și jachete. Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru lipsa spațiului liber din garderobă, doar puneți cuierul practic 5five Simple Smart pentru a obține spațiu suplimentar pentru haine pentru oaspeți. Produsul nu ocupă mult spațiu, așa că va fi perfect pentru apartamentele mici. Un avantaj uriaș este structura decentă a cuierului, care îl face foarte stabil și nu se înclină nici măcar după agățarea unei cantități mari de haine grele.

În plus, cuierul nu zgârie podeaua, ceea ce este foarte practic pentru chiriași. De asemenea, este ușor să-l mutați dintr-un loc în altul unde aveți cea mai mare nevoie. Cuierul 5five Simple Smart îți va permite să-ți organizezi apartamentul și să organizezi spațiul în care ordinea va domni în sfârșit. Va fi apreciat de oricine are o mulțime de lucruri, dar nu are neapărat spațiu pentru dulapuri mari și încăpătoare.

Caracteristicile produsului

  • cuier cu 8 cârlige,
  • cuier din MDF de înaltă calitate,
  • cuier extrem de solid,
  • ușor de mutat dintr-un loc în altul
  • perfect pentru hol, garderobă,
  • oferă spațiu suplimentar pentru haine și accesorii,
  • perfect pentru apartamente mici,
  • un produs al renumitului brand 5five Simple Smart.
Cod produs
48131
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Diametru (cm)
60
Inaltime (cm)
178
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel