Cuțit universal ELEGANCIA, oțel inoxidabil, 24 cm

  • Cuțit universal din oțel inoxidabil.
Cuțit universal ELEGANCIA, oțel inoxidabil, 24 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțitul universal ELEGANCIA, oțel inoxidabil, 24 cm de la Secret de Gourmet este un produs de înaltă calitate realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Otelurile inoxidabile sunt foarte rezistente la factori precum coroziune, temperaturi ridicate si actiunea acizilor continuti in alimente. Drept urmare, cuțitele din oțel sunt foarte solide și ascuțite.

În plus, cuțitele de oțel nu intră în contact cu alimentele și sunt complet sigure de utilizat. Avantajul incontestabil este faptul că nu va rugini nici după o utilizare îndelungată. Produsul este potrivit pentru felierea chiar și a produselor foarte dure totuși, pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm să îl spălați manual. Este un produs foarte durabil, care vă va servi mulți ani.

Cuțitul are un mâner profilat corespunzător, datorită căruia munca în bucătărie devine o adevărată plăcere chiar și pentru laici completi din acest domeniu. Cuțitul este excelent pentru a felia pâine, fructe sau carne. Și atunci când tăiați produse precum brânza, nu vor fi probleme cu lipirea de lama a feliei de branza. Este un produs de neînlocuit în fiecare bucătărie , indiferent dacă este un amator sau un adevărat profesionist culinar. Cuțitul este foarte practic, iar datorită dimensiunii sale se va potrivi cu ușurință în orice sertar de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • cuțit universal pentru oțel inoxidabil ,
  • produs de înaltă calitate,
  • cuțite de bucătărie extrem de ascuțite,
  • cuțitele se caracterizează prin rezistență ridicată la coroziune, temperaturi ridicate și acizi conținuti în alimente,
  • cuțite care nu ruginesc,
  • un produs necesar în fiecare bucătărie .

Cod produs
48185
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
compoziţie
otel inoxidabil
Lungime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel