Cuțit de pește ELEGANCIA, inox, 32 cm

  • Cuțit din oțel inoxidabil ideal pentru filetarea peștelui.
Cuțit de pește ELEGANCIA, inox, 32 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțitul de pește ELEGANCIA, oțel inoxidabil, 32 cm de la Secret de Gourmet este un produs de înaltă calitate realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate. Otelul inoxidabil se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la factori precum coroziune, temperaturi ridicate si actiunea acizilor continuti in fructe si legume. Drept urmare, cuțitele din oțel sunt foarte durabile și ascuțite.

În plus, cuțitele din oțel nu intră în contact cu alimentele și sunt 100% sigure în utilizare. Avantajul incontestabil este faptul că nu va rugini nici după o utilizare îndelungată. Produsul este potrivit pentru filetarea peștelui, dar pentru a menține cuțitul ascuțit mai mult timp, vă recomandăm să îl spălați manual. Este un produs foarte rezistent, realizat cu mare atentie la detalii.

Cuțitul are un mâner profilat corespunzător, datorită căruia lucrul în bucătărie va deveni o adevărată plăcere. Cuțitul este perfect pentru a felia pâine, fructe sau carne. Și atunci când feliați produse precum brânza, nu va fi nicio problemă felia nu se va lipi de lama cutitului. Este un produs de neînlocuit în fiecare bucătărie , indiferent dacă este o bucătărie de amator sau de un adevărat profesionist culinar. Cuțitul este foarte practic, iar datorită dimensiunii sale se va potrivi cu ușurință în orice sertar de bucătărie.

Caracteristicile produsului:

  • cuțit de pește din oțel inoxidabil ,
  • Lamă de 23 cm, mâner de 11 cm
  • produs de înaltă calitate
  • cuțite de bucătărie extrem de ascuțite,
  • cuțitele sunt foarte rezistente la coroziune, temperaturi ridicate și acizi conținuti în alimente,
  • cuțite care nu ruginesc,
  • un produs de neînlocuit în fiecare bucătărie.
pixel