Ceainic, 750 ml

  • Ceainic practic într-o formă modernă
Ceainic, 750 ml
Ceainic, 750 ml
Ceainic, 750 ml
Ceainic, 750 ml
87,99 RON
69,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceainic ROUND, 750 ml, roșu Este timpul să bei cafea fierbinte, ceai cald sub o pătură în serile reci și să sărbătorești timpul cu familia. Pentru această perioadă specială, asigură-te că bucătăria ta este complet utilată. Un ceainic util și elegant vă va permite să savurați băuturi calde și să savurați gustul acestora, întâmpinându-vă rudele și prietenii. Răsfoiți oferta de ceainice disponibile în magazinul nostru și alegeți modelul perfect pentru dvs.

Ceainicul este un design elegant al brandului francez Secret de Gourmet, care este cunoscut pentru producția de echipamente de bucătărie, vesela și alte gadgeturi practice. Ceainicul este realizat din ceramică solidă și durabilă. Mulțumită acestui material, nu este doar decent, ci și ușor de curățat și rezistent la decolorare.

Capacitatea de 750 ml este perfectă pentru a găzdui - suficient pentru multe căni de băutură caldă. Forma perfect conturată facilitează turnarea ceaiului fără a vărsa și reduce riscul de opărire cu o băutură fierbinte. Culoarea energică, roșie, combinată cu o formă modernă creează un produs unic care va încânta oaspeții și membrii familiei. Sita metalică încorporată facilitează procesul de preparare a ceaiului.

Caracteristici ale produsului:

  • Ceainic,
  • din ceramică solidă și durabilă,
  • design marca franceză Secret de Gourmet,
  • formă perfect conturată facilitează turnarea,
  • capacitate mare - 750 ml,
  • dimensiuni: 18 x 12 x 11 cm,
  • culoare roșie,
  • datorită formei sale neobișnuite, va ieși în evidență.

Cod produs
48222
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
ceramică
Capacite
750 ml
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
11
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel