Bol de bucătărie AFRICA, 620 ml, ceramică

  • Bol de bucătărie din ceramică
Bol de bucătărie AFRICA, 620 ml, ceramică
Bol de bucătărie AFRICA, 620 ml, ceramică
Bol de bucătărie AFRICA, 620 ml, ceramică
Bol de bucătărie AFRICA, 620 ml, ceramică
49,99 RON
36,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (13,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Bucătăria este un loc unic în fiecare casă, aici stăm cel mai adesea și ne întâlnim cu cei dragi. Aici are loc cea mai mare parte a vieții de familie și se creează amintiri de neuitat. Nu degeaba spunem ca este inima fiecarei locuinte, deoarece bucataria este cea care confera casei noastre o atmosfera familiala unica. De aceea merită să ai grijă de acest loc unic într-un mod special. Brandul Secret de Gourmet vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră și vă oferă o gamă întreagă de accesorii de bucătărie care vor deveni un element indispensabil al oricărui echipament de bucătărie.

Bol de bucătărie, ceramică Brandul Secret de Gourmet a fost creat având în vedere nevoile fiecărei case. Calitatea înaltă a materialelor și precizia manoperei fac bolul durabil și frumos. In plus, este un produs extrem de functional si practic.

Indiferent daca il pui in sufragerie pe masa, in living. cameră pe o comodă, vasul va arăta senzațional . Puteți servi diverse tipuri de mancaruri într-un mod elegant și funcțional. Ai grija de cei dragi si seduce-i.

Caracteristicile produsului:

  • Bol,
  • din materiale de înaltă calitate,
  • solid și durabil,
  • bol de bucătărie,
  • accesoriu de bucătărie funcțional,
  • un produs al renumitului brand Secret de Gourmet.

Cod produs
48410
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Diametru (cm)
13
Capacite
620 ml
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Kształt
okrągły
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel