Umeraș pentru prosop de bucătărie, 36 cm

  • Un cuier practic și la modă pentru bucătărie
Umeraș pentru prosop de bucătărie, 36 cm
Umeraș pentru prosop de bucătărie, 36 cm
Umeraș pentru prosop de bucătărie, 36 cm
Umeraș pentru prosop de bucătărie, 36 cm
54,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș pentru prosoape de bucătărie, 36 cm, agatat pe partea din față a dulapului . Pentru ca fiecare articol să-și aibă locul și casa să fie îngrijită și ordonată, folosește gama variată de umerase, organizatoare și alte gadget-uri disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă util, inventiv și practic, cu un design interesant și la modă. Verificați-l și vedeți singur!

Un cuier pentru prosoape de bucătărie este un proiect al mărcii respectate Storagesolutions. Este realizat din metal durabil, solid, astfel încât este rezistent la deteriorare sau umezeală și va dura ani de zile. Este perfect pentru un spațiu de bucătărie - adesea fierbinte și umed. Suprafața netedă și structura simplă îl fac ușor de curățat și astfel - permite o igienă maximă. Culoarea neagră se va potrivi cu majoritatea aranjamentelor, adăugând o atmosferă industrială, de mansardă.

Umerașul se montează ușor pe partea din față a dulapului - este suficient să-l puneți pe ușă. O lungime de 36 cm va fi potrivită pentru majoritatea mobilierului standard. De acum înainte, toate prosoapele de bucătărie vor fi într-un singur loc, agatate liber pentru a scăpa de umezeală. Vezi si alte produse de la marca Storagesolutions, specializata in solutii practice de organizare si depozitare acasa, disponibile in magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier pentru prosoape de bucătărie,
  • montat pe partea din față a dulapului,
  • un produs al mărcii Storagesolutions,
  • lungime universală a produsului : 36 cm,
  • construcție solidă din metal,
  • Culoare neagră,
  • ușor de curățat,
  • într-un stil industrial la modă .

Producător
Cod produs
48435
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
36
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel