Lampa LOFT, 32 cm, metal

  • Lampă elegantă pentru un interior la modă
Lampa LOFT, 32 cm, metal
Lampa LOFT, 32 cm, metal
Lampa LOFT, 32 cm, metal
Lampa LOFT, 32 cm, metal
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Luminează serile lungi și întunecate de iarnă petrecute în casa. Alegeți elemente de iluminat care vor da interiorului o strălucire și căldură și, chiar dacă sunt estompate, vor fi un decor interesant în sine. Răsfoiește întreaga gamă de lămpi și decorațiuni luminoase disponibile în magazinul nostru și alege modelul perfect pentru tine!

Plafoniera Loft este un proiect unic al cunoscutului producător Home Styling Collection . Un abajur format din tije subțiri creează un aspect industrial. Lampa este realizată din metal rezistent și solid, formând întreaga structură a abajurului. Un astfel de articol vă va servi mulți ani, în timp ce arată grozav. Datorită materialului folosit, lampa este ușor de curățat și întreținut .

Culoarea neagră a lămpii arată modern și se va potrivi oricărui stil interior. Se va potrivi în special într-un aranjament la modă al iubitorilor de stil industrial, mansardă. Va arata grozav in camera de zi, dormitor, camera tineretului sau chiar in hol. Dimensiunile produsului: 30 x 30 x 32 cm sunt universale. Vă recomandăm să folosiți un bec LED care nu numai că acsta consumă o cantitate minimă de energie electrică, dar și nu degajă căldură. Vă recomandăm modele stilizate care oferă lumină aurie.

Caracteristici ale produsului:

  • Lampa Loft,
  • dimensiuni produs: 30 x 30 x 32 cm,
  • vă recomandăm să utilizați un bec LED economisitor de energie și ecologic,
  • lumina subtilă va oferi interiorului o impresie de căldură și confort,
  • design unic - un abajur din tije subțiri,
  • dintr-o structură solidă, metalică, < /li>
  • colecție modernă de design de brand Home Styling.

Cod produs
48457
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
32
Tip alimentare
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel