Scaun pentru copii, din lemn, alb

  • Scaun minunat pentru camera unui copil
Scaun pentru copii, din lemn, alb
Scaun pentru copii, din lemn, alb
Scaun pentru copii, din lemn, alb
Scaun pentru copii, din lemn, alb
Scaun pentru copii, din lemn, alb
Scaun pentru copii, din lemn, alb
179,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ai grijă de confortul tău, al familiei tale și al oaspeților tăi. Alegeți mobilier de șezut confortabil, dar la modă și elegant . Verificați oferta de scaune disponibile în magazinul nostru și alegeți modelul perfect pentru casa dvs.!

Scaunul pentru copii este un proiect al popularului brand Home Styling Collection. Baza mobilierului este realizată din picioare solide, din lemn, într-o culoare naturală cu elemente albe. Scaunul și spătarul sunt, de asemenea, din lemn, creând un întreg coerent. Datorită materialului selectat și profilului adecvat, scaunul este confortabil și puteți sta confortabil pe el în timp ce studiați sau va jucați la masă. Picioarele scaunului sunt maro și alb, în ​​timp ce scaunul cu spătarul - alb solid.

Forma modernă a scaunului îl face să se potrivească oricărei camere pentru copii, oferind un accent fermecător. < / b> Scaunul are dimensiunile: adâncime 30 x lățime 30 x înălțime 53 cm. Va funcționa bine într-o cameră pentru copii și adolescenți, dar pot arăta, de asemenea, unice în alte camere! Un set de scaune este deosebit de util atunci când vrem să menținem un stil uniform în întreaga cameră - nu numai la biroul copiilor.

Caracteristici ale produsului:

  • scaun pentru copii,
  • designul popularului brand Home Styling Collection,
  • pe picioare subțiri, cu spătar și sezut drept,
  • confortabil ,
  • alb pur,
  • din lemn,
  • construcție ușoară, dar solidă,
  • o piesă de mobilier în stil modern.

Cod produs
48470
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Inaltime (cm)
53
Latime (cm)
30
Lungime (cm)
30
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel