Accesorii de bucatarie cu suport, inox, 6 bucati

Accesorii de bucatarie cu suport, inox, 6 bucati
Accesorii de bucatarie cu suport, inox, 6 bucati
Accesorii de bucatarie cu suport, inox, 6 bucati
Accesorii de bucatarie cu suport, inox, 6 bucati
149,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (30,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesorii de bucătărie cu mâner, inox, 6 elemente de la marca olandeză Excellent Houseware este un set realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Fiecare element are o formă ergonomică care este perfectă pentru gătit.

Bucătăria este inima oricărei case și un loc pentru întâlniri de familie. Nimic nu creează în ea o atmosferă atât de minunată și caldă precum mâncărurile de casă, proaspăt preparate. Datorită ajutorului unui set de ustensile de bucătărie de încredere, gatitul va deveni extrem de ușor , iar casa ta se va umple permanent de preparate senzaționale!

Ustensilele de bucătărie vă vor face mai ușor să pregătiți tot felul de mâncaruri - de la supe până la prăjiturii de casă. Este un set extrem de la îndemână și confortabil care va facilita gătitul, datorită căruia vei câștiga timp suplimentar pentru familia ta. Cu un astfel de instrument uimitor lucrul în bucătărie va deveni o adevărată plăcere iar mâncărurile pregătite de tine vor căpăta și mai multă aromă. Încântă-i pe cei dragi cu mâncăruri neobișnuite, pregătite cu ajutorul unui set excelent de ustensile marca olandeză Excellent Houseware

Accesoriile de bucătărie excelente pentru articole de uz casnic se remarcă prin calitatea înaltă și precizia manoperei. Sunt foarte durabile și rezistente la trecerea timpului. Vă vor servi mulți ani. In plus, setul include un suport pe care le putem aseza. Așezat pe blatul din bucătărie, va face accesoriile necesare mereu la îndemână.

Caracteristicile produsului:

  • un set de ustensile de bucătărie cu suport,
  • 5 tipuri diferite de ustensile de bucătărie incluse,
  • perfect pentru gătitul, coacere,
  • ustensilele vă vor ușura munca în bucătărie,
  • set extrem de confortabil și la îndemână,
  • indispensabil în pregătirea mâncărurilor de casă,
  • produse de marca olandeză Excelent Houseware.
Cod produs
48554
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel