Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm

  • Te vei relaxa mai usor și scapi de stres
Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm
Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm
Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm
Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm
Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm
Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

O Gradina ZEN, 12 x 15 x 16 cm , este un produs al renumitului brand Atmosphera care vă va ajuta să scăpați de stres și să vă liniștiți în orice moment al zilei. În zilele noastre, mulți oameni sunt foarte ocupați în fiecare zi. Astfel de oameni le lipsește cel mai adesea relaxare de zi cu zi, ceea ce duce la creșterea stresului și oboselii.

Grădina ZEN prezentată este o miniatură a unei grădini ZEN japoneze reale care puteți pune pe birou sau în sufragerie. Inițial, grădinile ZEN erau construite în principal în jurul templelor budiste, dar în prezent această temă este mult mai populară. Concentrându-ne doar asupra grădinii, suntem capabili să obținem o stare de relaxare fericită și să uităm de grijile cotidiene. Scăpând de stres, vom vindeca corpul, ne vom simți mai bine fizic și mental.

Nisipul ne va ajuta să ne liniștim și să ne calmăm . Creând compoziții și nivelându-le, ne eliberăm de griji și redobândim capacitatea de a gândi pur și netulburat de emoții. Kitul include toate elementele necesare relaxării complete. Setul include un gong, grebla, nisip, pietre, o figură de Buddha, o plantă și un loc pentru o lumânare. Prin aprinderea unei lumânări aromate în grădina ZEN, suntem capabili să realizăm o relaxare și mai profundă.

Caracteristici ale produsului:

  • set de relaxare decorativă,
  • include nisip, grebla, gong, statueta Buddha, pietre, plantă și un loc pentru o lumânare,
  • vă ajută să vă relaxați în orice moment al zilei,
  • vă ajută să vă concentrați, să scăpați de stres și să recâștigați claritatea gândirii,
  • decor neobișnuit, care va atrage cu siguranță privirile membrilor gospodăriei și ale vizitatorilor către casă,
  • dimensiuni: 12 cm x 15 cm x 16 cm.
Producător
Cod produs
48584
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Inaltime (cm)
16
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel