Recipient textil POMPOM, 24 L, roz

  • Recipient drăguț pentru depozitarea comorilor copiilor
Recipient textil POMPOM, 24 L, roz
Recipient textil POMPOM, 24 L, roz
Recipient textil POMPOM, 24 L, roz
Recipient textil POMPOM, 24 L, roz
59,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient textil POMPOM, 24 L, roz . Organizarea spațiilor și a obiectelor din casa ta poate fi ușoară! Cutiile, coșurile și containerele de depozitare disponibile în magazinul nostru, cu ele puteți aduce cu ușurință ordinea lucrurilor dvs. Vedeți întreaga gamă de organizatoare disponibile în magazinul nostru.

Recipientul textil Pompom este un produs practic de la marca franceză Atmosphera for Kids. Dimensiunile cutiei: 29 x 29 x 29 cm sunt foarte universale. Culoarea dulce, roz arată minunat și se va potrivi cu orice interior. Articolul arată îngrijit și elegant, deci nu trebuie să-l ascunzi în mobilier. De asemenea, poate sta deasupra - este un plus interesant în sine.

Este o soluție excelentă pentru o cameră de copii - coșul se va potrivi nu numai jucăriilor, ci și cărților, accesoriilor de pictură . În plus, recipientul va putea fi amplasat într-un colț din casă, pentru a menține ordinea, de exemplu, în camera de zi. Există o mulțime de posibilități! Greutatea redusă în raport cu dimensiunile facilitează transportul sau. Materialul din care este confecționată cutia, este un material textil - lână căreia i se datorează ușurința. Materialul nețesut este un material utilizat pe scară largă în producția de recipientelor de depozitare și, datorită caracteristicilor sale, este potrivit în special pentru copii.

Caracteristici ale produsului:

  • Recipient textil Pompom,
  • dimensiuni cutie: 29 x 29 x 29 cm,
  • culoare dulce, roz se va potrivi oricărui interior,
  • recipient ultra-ușor, perfect pentru camera unui copil,
  • fabricat din material textil - lână,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera for Kids.

Cod produs
48614
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
non-țesături
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
29
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel