Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri

  • Covor elegant si practic pentru hol
Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri
Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri
Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri
Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri
Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri
Covor hol UNI 50 x 120 cm, gri
Pret bun
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor pentru hol . Uneori este suficient un singur accesoriu extraordinar pentru a anima interiorul unei camere, fara a fi nevoie sa inlocuiesti mobilierul sau sa il renovam. Nimic nu va funcționa la fel de bine ca un covor decorativ, care este și un produs foarte funcțional. Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru și vedeți singuri că decorarea diferitelor camere nu trebuie să consume timp. Poate fi distractiv și ușor!

Covorul de hol este un produs al renumitului brand Atmosphera Créateur d'intérieur, cunoscut pentru mobilierul și decorațiunile sale de înaltă clasă. Covorul este confectionat din plastic rezistent la utilizare frecventa, ceea ce il face perfect pentru decorarea unui hol. Materialul folosit în producție este, de asemenea, plăcut la atingere și cald. Decorul suplimentar în jurul marginii protejează marginea împotriva uzării și ruperii.

Culoarea discretă, se va potrivi majorității interioarelor decorate în stil clasic. Țesăturile care formează suprafața sa au o textură distinctă, ceea ce este un avantaj suplimentar în sine. Covorul are o formă clasică, așa că se va potrivi chiar și în spațiile înguste. Îl poți pune în mijlocul coridorului, poți pune o masă pe el sau îl poți folosi ca loc în care membrii familiei tale își vor lăsa pantofii.

Caracteristicile produsului:

  • Covor hol,
  • este fabricat din plastic,
  • un produs cu o textură de țesătură distinctă,
  • tivul suplimentar la margini previne uzura covorului,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera Créateur d'intérieur.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48861
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
50
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel