Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm

  • Covor elegant si practic pentru hol
Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm
Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm
Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm
Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm
Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm
Covor pentru hol UNI 50 x 120 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Covor pentru hol . Uneori este suficient un singur accesoriu extraordinar pentru a anima interiorul unei camere, fara a fi nevoie sa inlocuiesti mobilierul sau sa il renovam. Nimic nu va funcționa la fel de bine ca un covor decorativ, care este și un produs foarte funcțional. Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru și vedeți singuri că decorarea diferitelor camere nu trebuie să consume timp. Poate fi distractiv și ușor!

Covorul de hol este un produs al renumitului brand Atmosphera Créateur d'intérieur, cunoscut pentru mobilierul și decorațiunile sale de înaltă clasă. Covorul este confectionat din plastic rezistent la utilizare frecventa, ceea ce il face perfect pentru decorarea unui hol. Materialul folosit în producție este, de asemenea, plăcut la atingere și cald. Decorul suplimentar în jurul marginii protejează marginea împotriva uzării și ruperii.

Culoarea discretă, se va potrivi majorității interioarelor decorate în stil clasic. Țesăturile care formează suprafața sa au o textură distinctă, ceea ce este un avantaj suplimentar în sine. Covorul are o formă clasică, așa că se va potrivi chiar și în spațiile înguste. Îl poți pune în mijlocul coridorului, poți pune o masă pe el sau îl poți folosi ca loc în care membrii familiei tale își vor lăsa pantofii.

Caracteristicile produsului:

  • Covor hol,
  • este fabricat din plastic,
  • un produs cu o textură de țesătură distinctă,
  • tivul suplimentar la margini previne uzura covorului,
  • un produs al renumitului brand Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
48862
Culoarea dominantă
burgundia
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
50
Kształt
prostokątny
Instructiuni de spalare
se spala in 30°C
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel