Difuzor cu bețișoare, parfum de fructe roșii, 100 ml

  • Forma eleganta si parfum placut
Difuzor cu bețișoare, parfum de fructe roșii, 100 ml
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor cu bețișoare, de la renumitul brand Atmosphera este un articol creat pentru oamenii care apreciază soluții moderne și o aromă delicată care plutește în toată casa.

Designul atemporal va adăuga expresie și clasă oricărui interior. Aceasta este o opțiune foarte bună pentru aromele neprietenoase mediului din deodorantul dumneavoastră. Nota subtilă a parfumului ales de dvs. nu numai că vă va împrospăta corpul, dar și vă va permite să vă bucurați de momentul și să vă simțiți ca și cum ați fi în locul dorit. Indiferent unde decideți să vă plasați setul de parfum, acesta va adăuga, fără îndoială, clasă oricărui interior. Întregul a fost obținut din componente de calitate excelentă. Datorită aromelor perfect asortate, aroma exprimă perfect aroma găsită în natură.

Foarte repede, parfumul delicat va ajunge chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale apartamentului tău, iar tu vei înțelege și vei aprecia rolul de aromaterapie aplicată încă din antichitate, nu numai prin inhalare. Este, de asemenea, o idee de cadou perfectă și atemporală pentru orice ocazie.

Caracteristici ale produsului:

  • o aromă de durată relaxantă,
  • totul a fost realizat din materiale de calitate excelentă,
  • conține 6 bețișoare de lemn care eliberează un parfum plăcut,
  • o sticlă decorativă vă va decora interiorul,
  • calitate foarte bună a parfumului,
  • produs de marcă de la producătorul francez Amosphera.
Producător
Cod produs
48882
Aroma
fructe rosii
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel