Mănușă de cuptor + suport POULETTE, bumbac, set

  • Indispensabil în orice bucătărie
Mănușă de cuptor + suport POULETTE, bumbac, set
Mănușă de cuptor + suport POULETTE, bumbac, set
Mănușă de cuptor + suport POULETTE, bumbac, set
Mănușă de cuptor + suport POULETTE, bumbac, set
59,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mănușă de cuptor + suport POULETTE, bumbac, set . O mănușă de cuptor și un suport pentru oale fierbinți sunt un element obligatoriu în orice bucătărie. Verificați gama de accesorii de bucătărie Atmosphera Créateur D'intérieur disponibile în magazinul nostru pentru a vă alege un set!

Țesătura exterioară selectată corespunzător, precum și umplutura mănușii garantează siguranță atunci când transportați mâncăruri calde în timp ce gătiți mesele. Cu o mănușă de cuptor și un suport de la marca franceză Atmosphera Créateur D'interior puteți scoate o tavă fierbinte sau o tavă din cuptor sau puteți muta o oală plină cu tocană fierbinte. Suportul are forma de patrat si impreuna cu manusa universala sunt prevazute cu bucle pentru agatat pe carlig. Este o idee bună să le aveți întotdeauna în apropiere!

Tema cu pui face ca acest set să fie perfect pentru un cadou , mai ales cu ocazia Crăciunului, sau pentru alte petreceri în casă, zile de naștere sau onomastice. Persoana înzestrată va fi cu siguranță mulțumită de un astfel de cadou practic, care în plus arată foarte estetic și interesant. Dimensiunile produsului sunt standard și potrivite pentru mâinile fiecărui bucătar - atât mai mari, cât și mai mici.

Caracteristici ale produsului:

  • mănușă și suport pentru cuptor POULETTE ,
  • sunt realizate din bumbac de înaltă calitate,
  • pui roșu pe fundal alb,
  • se potrivește oricărei bucătării,
  • o idee de cadou plăcută și utilă pentru multe ocazii diferite,
  • dimensiune universală,
  • produs al mărcii franceze Atmosphera Créateur .
Producător
Cod produs
48920
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel