Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm

  • Covor de baie moale și plăcut la atingere
Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm
Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm
Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm
Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm
Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm
Covoraș de toaletă, 48 x 48 cm
60,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 2% (1,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pentru căldură, confort și decor. Așezați un covor pe podeaua băii, care nu numai că va schimba vizual interiorul, ci va oferi și o atingere plăcută și căldură picioarelor dumneavoastră. Alege covorul perfect pentru baia ta pentru a te bucura de confortul toaletei tale de dimineata sau a baii de seara. Profita de oferta bogata a magazinului nostru!

Covorul de baie are o formă minimalistă cu franjuri decorativi pe laterale. Datorită acestui lucru, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici și, în același timp, este suficient să poți sta liber pe el și să te miști în spațiul băii. Produsul este fabricat din iută - un material durabil, rezistent la decolorare și abraziune. Covorașul poate fi curățat manual cu un detergent slab. Datorită acestui lucru, este posibil să se mențină igiena și curățenia fără prea mult efort. Culorile elegante în nuanțe deschise se vor potrivi cu majoritatea interioarelor. Covorul va funcționa mai ales într-o cameră decorată în stil scandinav, boho sau rustic.

Covorul de baie este un proiect al cunoscutei firme Douceur d'Interieur, specializata in productia de elemente la moda si practice de echipamente si decor interior.

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie ,
  • cu franjuri decorativi pe laterale,
  • în culori deschise,
  • covoraș de baie,
  • covor din iută naturală,
  • un produs al mărcii dovedite Douceur d'Interieur.Cod produs
48945
Culoarea dominantă
mare
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
48
Latime (cm)
48
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel