Recipient alimentar din sticlă de 800 ml cu capac

  • Cutie alimentară din sticlă
Recipient alimentar din sticlă de 800 ml cu capac
Recipient alimentar din sticlă de 800 ml cu capac
Recipient alimentar din sticlă de 800 ml cu capac
Recipient alimentar din sticlă de 800 ml cu capac
Pret bun
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipientul ermetic de la Secret de Gourmet este realizat din sticla de înaltă calitate, care se caracterizează prin rezistență ridicată la schimbările de temperatură, făcându-l potrivit atât pentru reîncălzirea alimentelor în cuptorul cu microunde, precum și depozitarea alimentelor într-un frigider sau congelator. Produsul îndeplinește standarde înalte de calitate și este complet sigur în contact cu alimentele. Are un capac ermetic, datorită căruia alimentele depozitate în el vor rămâne proaspete mai mult timp și nu își vor pierde proprietățile. Acest lucru va reduce cantitatea de mâncare pe care o aruncați și va economisi bani.

Recipientul Secret de Gourmet este perfect pentru depozitarea produselor vrac precum crupe, orez și făină. Puteți pune și condimente în el, care își vor păstra aroma mai mult timp. Recipientul vă va ajuta să să vă organizați rafturile de bucătărie, astfel încât acestea să arate îngrijite și perfecte.

Este o modalitate foarte convenabilă și practică de a împacheta prânzul pentru serviciu sau sandvișuri pentru copilul tău la școală. Recipientul are un capac etanș și puteți pune chiar și supă sau tocană în el și nu trebuie să vă faceți griji că geanta vă va fi inundată. În comparație cu alte cutii de prânz, aceasta poate fi pusă în siguranță în cuptorul cu microunde și se poate bucura de o masă caldă și sățioasă chiar și la birou!

Caracteristici ale produsului:

  • recipient ermetic,
  • recipient cu închidere etanșă,
  • din sticla de înaltă calitate,
  • tolerează perfect schimbările de temperatură ,
  • perfect pentru prânz,
  • îl puteți pune la frigider sau congelator.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
48972
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Capacite
800 ml
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel