Orhidee artificiala in ghiveci, 25 cm

Orhidee artificiala in ghiveci, 25 cm
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Orhidee artificială în ghiveci, 25 cm. Plantele artificiale sunt o soluție excelentă pentru magazine, birouri și case. Produsul realizat din materiale de înaltă calitate seamănă cu florile reale si va oferi confort interiorului. Plantele din plastic vor funcționa bine și în camerele în care există pisici. În acest fel, ești garantat că prietenul tău blănos nu se va răni mușcând speciile otrăvitoare pentru el.

Orhideea artificială Atmosphera Créateur d'Intérieur arată uimitor. Oaspeții tăi va trebui să-o atingă pentru a crede că nu este reala. Plantă cu aspect natural va decora balconul, noptiera, pervazul sau masa din sufragerie. Planta artificiala a fost asezata intr-un ghiveci alb, deci nu ai nevoie de suport sau vaza.

Orhideea se remarcă prin înălțimea de 25 de centimetri, așa că o poți pune și pe pământ. Este de menționat că plasticul de înaltă calitate este extrem de rezistentși puteți folosi o cârpă umedă pentru a curăța planta de praf fără nicio grijă.

Caracteristicile produsului:

  • orhidee artificială,
  • decor perfect pentru birou, magazin sau casă,
  • florile asemena în mod înșelător de o compoziție vie,
  • este un substitut perfect pentru plantele reale pentru apartamentele cu animale,
  • orhideea a fost pusă într-un vas alb,
  • înălțimea plantei artificiale este de 25 de centimetri,
  • un produs al mărcii apreciate Atmosphera Créateur d'Intérieur.
Producător
Cod produs
48987
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
13
Inaltime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel