Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm

  • O mascota pe care copilul tau o va iubi
Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm
Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm
Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm
Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm
Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm
Jucarie pentru copii FATA, inaltime 50 cm
74,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O jucărie de pluș pentru o fata, rochie aurie, 50 cm de la Atmosphera pentru copii cu dimensiunile 50 x 15 cm. Este o fată drăguță cu părul blond și o rochie aurie. Jucăria arată extrem de fermecătoare și este foarte prietenoasă, ceea ce cu siguranță va atrage fiecare copil. Nu are elemente proeminente sau periculoase pentru un copil mic, așa că este potrivita și pentru copiii mici.

Jucăria este sigură pentru copil și este, de asemenea, o jucărie universală și atemporală pe care pur și simplu nu o poți refuza copilului tău. Copilul poate dormi cu ea liniștit și în siguranță, iar datorită unei astfel de jucării, micuțul tău va adormi rapid și nu va mai putea să-l smulgi din îmbrățișările copiilor. O jucărie pentru o fata va deveni cu siguranță o prietenă și însoțitoare a copilului tău.

Mascota este realizată din poliester de înaltă calitate , materialul este durabil și rezistent la pete. Jucăria vă va servi copilul mulți ani. Jucăria de pluș este, de asemenea, un cadou perfect pentru un copil mic și copiii mai mari. Va arăta grozav pe un raft cu jucării într-un dormitor pentru copii. Calitatea produsului nu lasă rezerve, jucăria va satisface așteptările chiar și ale clienților foarte pretențioși care prețuiesc confortul și siguranța copiilor lor.

Caracteristici ale produsului:

  • jucărie de pluș cu motivul unei fete într-o rochie aurie,
  • 100% sigur pentru copii,
  • este potrivita pentru copiii mici,
  • jucărie universală și atemporală,
  • un mare prieten și însoțitor pentru copii mici,
  • din poliester de înaltă calitate
  • produs de marcă al companiei franceze Atmosphera pentru copii.
Cod produs
49045
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel