Distribuitor de lichid de spălat vase + perie de sârmă

  • Dozator modern pentru lichid de spălat vase, rosu
Distribuitor de lichid de spălat vase + perie de sârmă
Distribuitor de lichid de spălat vase + perie de sârmă
Distribuitor de lichid de spălat vase + perie de sârmă
Distribuitor de lichid de spălat vase + perie de sârmă
99,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dozator de lichid de spălat vase + perie de sârmă . Când decoram o casă, apreciem accesoriile simple care ne ușurează viața, sunt ecologice și practice. Decorațiunile selectate corespunzător pot, de asemenea, să dea caracter camerei, creând în ea un întreg armonios. Având în vedere acest lucru, 5five Simple Smart a pregătit o soluție utilă în special pentru persoanele care apreciază aceste caracteristici. Dozatorul de săpun prezentat combină simplitatea execuției și soluțiile practice.

Dozatorul de săpun de la producătorul 5five Simple Smart a fost conceput pentru a vă ajuta în activitățile dumneavoastră zilnice. Are, pe lângă un recipient mare pentru lichidul de spălat, un spatiu suplimentar, în care puteți depozita, de exemplu, o perie de sârmă inclusă în set . Acest recipient va fi perfect pentru chiuveta de bucătărie, dar nu numai!

Va fi perfect și în baie pentru diverse tipuri de produse cosmetice precum lichid micelar, puteți pune, de exemplu, dischete cosmetice în sertar, așa că îl veți avea mereu la mână. Dozatorul este păstrat într-un stil simplu, cu o nuanță solidă, care cu siguranță se va armoniza cu multe amenajări interioare.

Caracteristicile produsului:

  • dozator de lichid pentru spalat vase cu perie de sarma inclusa,
  • solutie practica pentru bucatarie sau baie,
  • de la producator 5five Simplu Smart,
  • realizat din polirășină,
  • design simplu și eficient în același timp.

Cod produs
49154
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
polyresin
Lungime (cm)
14,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
15,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel