Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm

  • Un organizator practic va ajuta la aducerea ordinii în cameră
Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm
Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm
Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm
Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm
Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm
Organizator textil cu maner ORSO, 36 x 28 x 24 cm
54,99 RON
37,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (17,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Organizator textil cu mâner ORSO, 36 x 28 x 24 cm . Pentru a te bucura de ordine și armonie - organizează spațiul casei tale. Vezi gama variata disponibila in magazinul nostru pentru a alege organizatoarele perfect potrivite nevoilor tale. Cu siguranță vei alege coșurile, cutiile sau recipientele potrivite care vor găzdui toate produsele cosmetice, prosoapele și alte obiecte mici într-o baie sau altă cameră.

Organizatorul textil Orso cu mâner este un practic produs de la popularul brand 5five Simple Smart, care este specializat în design-uri moderne și utile de mobilier și decorațiuni interioare. Organizatorul textil Orso cu mâner este o modalitate excelentă de a aduce ordine în spațiul utilitar. Acest lucru face ca toate articolele să fie ușor de găsit. În plus, acest mod de organizare facilitează curățarea - doar ridicați o cutie în loc de numeroase accesorii și pachete de cosmetice.

Organizatorul textil Orso cu mâner este fabricat din poliester durabil. Drept urmare, recipientul este rezistent la decolorare, rezistent și, în același timp, încăpător și ușor . Dimensiunile produsului: 36 x 28 x 24 cm permit adaptarea individuala la nevoile si posibilitatile camerei si mobilierului - daca este mai mult spatiu, puteti folosi mai multe organizatoare pentru a organiza corect obiectele depozitate. Culorile clasice, închise, se vor potrivi tuturor interioarelor și aranjamentelor, în special în stilurile industriale, loft sau minimaliste.

Caracteristicile produsului:

  • organizator textil cu mâner Orso,
  • vă ajută să vă păstrați spațiul acasă ordonat,
  • realizat din poliester durabil,
  • dimensiuni produs: 36 x 28 x 24 cm,
  • suprafața este ușor de curățat,
  • un produs al renumitei companii 5five Simple Smart.

Cod produs
49201
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
28
Inaltime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel