Suport perie WC + perie, ZELLER

  • Perie de toaletă cu o formă elegantă, simplă, într-o culoare albastru pastel
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
Suport perie WC + perie, ZELLER
149,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (30,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport perie de toaletă + perie, ZELLER . Peria de toaletă este o componentă a echipamentului de baie căreia nu i se acordă o atenție adecvată. Toată lumea trebuie să o aibă, din motive naturale, dar aproape nimănui îi pasă că arată suficient de bine pentru a nu deranja decorul toaletei. Unii oameni încearcă să o ascundă astfel încât să rămână discret, dar nu este o idee inteligentă. La urma urmei, peria de toaletă ar trebui să fie mereu la îndemână. Nu numai pentru utilizatorii obișnuiți, ci și pentru oaspeți. Nu se poate ca persoana care vrea să o folosească să nu știe unde s-o găsească. Poate, prin urmare, merită să cumpărați o perie care să se potrivească cu interiorul cu aspectul său estetic, așa că lăsarea acesteia în vedere nu va fi o problemă.

Recipiente pentru perii de toaletă din colecția Zeller aceasta este cea mai bună dovadă că chiar și elementele echipamentelor nu neapărat perfecte din punct de vedere vizual pot arăta foarte bine. Sunt disponibile într-o varietate de culori, forme și materiale. Un astfel de suport pentru perii nu va deranja nici măcar estetica celui mai pretențios interior.

Nu vă place când măcar un element este desprins de restul spațiului? Știi de mult că este timpul să schimbi recipientul periei de toaletă? Suntem siguri că una dintre colecțiile acestui brand va satisface așteptările dumneavoastră.

Caracteristicile produsului:

  • perie de toaletă cu o formă elegantă, simplă,
  • un element estetic al echipamentelor de baie,
  • un produs de calitate de la Zeller.
  • >

Producător
Cod produs
49313
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
polyresin
Lungime (cm)
10
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel