Suport de bucătărie pentru căni și cesti, oțel cromat, ZELLER

  • Suport de bucătărie din oțel pentru căni și cesti
Suport de bucătărie pentru căni și cesti, oțel cromat, ZELLER
Suport de bucătărie pentru căni și cesti, oțel cromat, ZELLER
Suport de bucătărie pentru căni și cesti, oțel cromat, ZELLER
Suport de bucătărie pentru căni și cesti, oțel cromat, ZELLER
Pret bun
69,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport de bucătărie pentru căni și cesti, oțel cromat, ZELLER este cea mai bună modalitate de a mări spațiul de depozitare în bucătărie. Este o cameră în care trebuie să depozitam o mulțime de lucruri. De la oale și tigăi de diferite dimensiuni, la toate accesoriile de bucătărie și toate alimentele.

Este dificil să găsești locul potrivit pentru fiecare categorie de lucruri și aproape întotdeauna nu este suficient. Nu este foarte convenabil, nici în contextul gătitului și nici al păstrării lucrurilor în ordine. Procesul de preparare este mult mai eficient atunci când blatul și masa sunt goale, la fel și curățarea. Ridicarea sau mutarea tuturor articolelor de bucătărie una câte una poate fi extrem de frustrantă.

Suportul de bucătărie este o propunere a brandului popular Zeller. Creatorii săi știu foarte bine cât de util este un spațiu suplimentar de depozitare în bucătărie , de aceea au creat o serie de rafturi, coșuri și umerase estetice care vor face funcționarea de zi cu zi în bucătăria noastră mai ușoară și plăcută. pentru noi. Aici avem prezentat un suport de bucătărie din oțel pentru căni și cesti.

Nu vă place haosul în bucătărie, dar uneori este foarte greu să îl controlați? Nimic neobișnuit. Această problemă se aplică practic oricărei gospodine. Din fericire, există modalități de a face spațiul din bucătărie mai ordonat. Una dintre ele este cu siguranță această colecție de accesorii de depozitare pentru bucătărie.

Caracteristicile produsului:

  • suport de bucătărie din oțel pentru căni și cesti,
  • soluție extrem de practică,
  • produs apreciat al mărcii Zeller.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
49333
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel cromat
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel