Umeraș metalic, 2 bucăți în set

  • Un articol practic care nu poate lipsi din casa ta
Umeraș metalic, 2 bucăți în set
Umeraș metalic, 2 bucăți în set
Umeraș metalic, 2 bucăți în set
Umeraș metalic, 2 bucăți în set
54,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (16,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș metalic, 2 buc în set . Ai grijă de organizarea hainelor tale. Pentru ca acestea să atârne liber, fără a fi zdrobite sau deteriorate, este nevoie de un cuier adecvat. Datorită acestui articol simplu, dar foarte necesar, îți vei face rochiile, fustele, cămășile și alte articole vestimentare să arate mereu curate și ordonate! Un cuier potrivit va economisi spațiu și timp. Ocupă puțin spațiu, iar hainele agățate nu trebuie călcate înainte de fiecare purtare.

Umerașul este un produs conceput pentru cei care iubesc minimalismul și confortul < /b>. Este un articol de neînlocuit în orice garderobă. Nu poate lipsi nici din garderoba ta. Măsoară 43 cm x 20 cm (lungime x înălțime), așa că îți poți agăța cu ușurință hainele pentru a nu se sifona.

Setul include două umerase, de care îți poți agăța confortabil cămășile, hanoracele și rochiile. Degajările de la capete asigură că nici hainele cu bretele subțiri nu cad. Umerașul a fost realizat în mare parte din metal negru . Partea transversală este înconjurată în plus de un tub care împiedică alunecarea materialului.

Caracteristici ale produsului:

  • cuier pentru haine,
  • are o bară transversală înconjurată de un tub suplimentar care previne alunecarea,
  • setul este format din două umerase,
  • > < li> fiecare cuier măsoară 43 cm x 20 cm (lungime x înălțime),
  • potrivit pentru agățat cămăși, bluze și rochii pe el,
  • a fost realizat în mare parte din metal în negru,
  • un produs al mărcii renumite 5five Simple Smart.

Cod produs
49394
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
43
Latime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel