Rama cu spatiu pentru 12 fotografii, 33 x 43 cm

  • Rama de perete vă permite să creați un colaj frumos
Rama cu spatiu pentru 12 fotografii, 33 x 43 cm
Rama cu spatiu pentru 12 fotografii, 33 x 43 cm
Rama cu spatiu pentru 12 fotografii, 33 x 43 cm
Rama cu spatiu pentru 12 fotografii, 33 x 43 cm
89,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cadru cu spațiu pentru 12 fotografii, galerie pe perete, 33 x 43 cm . Pentru ca oamenii, locurile și situațiile care sunt importante pentru dvs., surprinse în fotografii, să vă incante mereu ochii, asigurați-vă că acestea sunt bine expuse. Asigurați-vă că vizitați magazinul nostru și fiți uimit de gama de rame foto. Cu siguranță vei alege ceva potrivit pentru tine!

Rama cu spațiu pentru 12 fotografii este un produs excelent al mărcii franceze Home Styling Collection. Vă va permite să organizați cu ușurință fotografii de familie . Alegeți cele mai importante fotografii pentru dvs., încadrați-le și afișați-le într-un loc vizibil, astfel încât să vă poată bucura mereu ochii și să vă aducă amintiri plăcute.

Materialul dominant folosit în producție este MDF. Culoarea strălucitoare a chenarului care contrastează cu fundalul negru se va potrivi perfect cu interioarele moderne. Rama are dimensiunea de 33 cm x 43 cm (lungime x latime) si va gazdui 12 fotografii. Poti agata rama pe hol, in living sau in dormitor. De asemenea, va fi grozava într-o cameră pentru copii sau adolescenți.

Un cadru cu spațiu pentru 12 fotografii este, de asemenea, o idee grozavă de cadou! Toată lumea va fi mulțumită de un cadou atât de perfect și în același timp ingenios și personal, care este un cadru cu fotografii partajate.

Caracteristicile produsului:

  • Cadru cu spațiu pentru 12 fotografii,
  • realizata în stil tradițional
  • culori universale, contrastante
  • MDF este materialul predominant folosit în producție,
  • este foarte ușor de montat,
  • o rama foto poate deveni un cadou imaginativ și util pentru o persoană dragă,
  • cadrul conține fotografii de 5x8 cm,
  • proiect al celebrului brand francez Atmosphera Créateur d'intérieur.
Producător
Cod produs
49429
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
43
Numărul de sloturi foto
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel