Organizator bucatarie cu carlige, 28 x 12 x 43,5 cm, suport metalic

  • Organizator de bucătărie funcțional pentru ustensile de gătit și condimente
Organizator bucatarie cu carlige, 28 x 12 x 43,5 cm, suport metalic
Pret bun
99,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de bucătărie cu cârlige, 28 x 12 x 43,5 cm , un suport metalic de la renumitul brand Five Simply Smart vă va permite să obțineți rapid și ușor ordinea pe blatul din bucătărie, datorită căruia bucătăria ta va fi îngrijită și ordonată. Dacă nu aveți suficient spațiu în dulapurile de bucătărie sau aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru accesoriile necesare pentru bucătărie, trebuie să achiziționați un organizator practic de bucătărie.

Organizatorul este din metal rezistent, are patru cârlige, de care puteți agăța lucruri precum: oală, spatule pentru prăjit, linguri, tel, spatule sau orice alt tip de ustensile de gătit pe care ar trebui să le ai mereu la îndemână. Nu va mai trebui să cauți accesoriile necesare în sertare, datorită organizatorului toate articolele necesare vor fi ușor accesibile, ceea ce cu siguranță va îmbunătăți munca în bucătărie.

Datorită organizării corespunzătoare a spațiului din bucătărie, gătitul va deveni extrem de simplu și plăcut, si veți câștiga timp suplimentar pentru relaxare. Raftul este perfect pentru depozitarea a tot felul de condimente precum piper, sare, boia si ierburi: cimbru, oregano. De asemenea, este perfect pentru a pune în el ulei, ulei de măsline sau oțet balsamic.

Caracteristicile produsului:

  • organizator funcțional de bucătărie,
  • din metal puternic,
  • organizator cu cârlige,
  • perfect pentru ustensile de bucătărie: oală, spatule,
  • vă va permite să organizați un loc în bucătărie,
  • vă va ajuta să vă îmbunătățiți munca în bucătărie,
  • este perfect pentru ulei de măsline, oțet,
  • produs al mărcii binecunoscute Five Simply Smart.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
49461
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
43,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel