Stand pentru plante metalic cu spațiu pentru 4 ghivece, 67 cm, negru, cu blat din lemn

  • Suport elegant pentru plante în ghivece
Stand pentru plante metalic cu spațiu pentru 4 ghivece, 67 cm, negru, cu blat din lemn
299,99 RON
198,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 34% (101,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Stand de flori din metal cu spațiu pentru 4 ghivece, 67 cm, negru cu blat din lemn . Florile sunt un accesoriu fără de care este greu de imaginat o casă decorată într-o atmosferă confortabilă. La fel de important ca alegerea plantei preferate, cum să o prezinți. Nimic nu va face mai bine în acest rol decât un suport de flori selectat corespunzător. Acest mic obiect poate deveni un decor unic, care va îmbogăți interiorul apartamentului dvs. Aflați despre gama largă a magazinului nostru online și alegeți un pat de flori în care plantele dvs. vor arăta uimitor!

Suportul de flori pe patru niveluri al mărcii olandeze Home Styling Collection este un produs care va fi apreciat în special de cei care preferă stilul glamour. Cele patru ghivece ale suportului de flori sunt realizate din MDF de înaltă calitate, în culoarea lemnului natural , iar înălțimile lor diferite garantează că plantele nu se vor întuneca reciproc. Suprafața raftului de flori este netedă și lipsită de decorațiuni suplimentare - deci pare simplă și elegantă în același timp. Standul este din metal negru.Dimensiuni 34 cm x 34 cm x 67 cm (lungime x lățime x înălțime). Datorită acestui fapt, raftul de flori va afișa la fel de bine plante joase și înalte, precum și cele cu frunze lungi, atârnate.

Raftul cu flori pe patru niveluri este, de asemenea, un cadou perfect pentru diverse ocazii, cum ar fi mutarea într-un apartament nou, ziua de naștere sau ziua numelui . Alegeți unul dintre rafturile de flori pe care vi le oferim și încântați-i pe cei dragi!

Caracteristici ale produsului:

  • raft de flori cu spațiu pentru patru ghivece,
  • blaturile sunt realizate din MDF de înaltă calitate în culoarea lemnului natural,
  • are un suport negru,
  • are 34 cm x 34 cm x 67 cm (lungime x lățime x înălțime),
  • se potrivește perfect cu stilul modernist,
  • raftul de flori este format din patru ghivece plasate la înălțimi diferite, < / li>
  • o idee minunată de cadou,
  • un produs al mărcii olandeze Home Styling Collection.

Cod produs
49502
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
34
Latime (cm)
34
Inaltime (cm)
67
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel