Covor pentru copii cu motiv tigru, Ø 60 cm

  • Un covor decorativ minunat pentru camera unui copil
Covor pentru copii cu motiv tigru, Ø 60 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor pentru copii . Aceasta este o modalitate excelentă de a introduce un plus interesant în amenajarea camerei unui copil și, în plus - un loc perfect pentru a vă juca, unde nu simțiți frigul podelei. Un covor fermecător va fi perfect pentru camera unui bebeluș, preșcolar sau școlar, unde va lumina interiorul și îi va oferi confort. Un astfel de covor poate fi folosit și în sufragerie sau într-un loc perfect pentru a se juca des, pentru a desemna un colț de joacă.

Un covor pentru copii este un design fermecător de către Marca franceză Atmosphera pentru copii. În plus, covorul este ușor de curățat - îl poți scutura cu ușurință de praf.

Covorul este fabricat din poliester, care este foarte durabil, rezistent la deteriorare și decolorare de la soare. Tema panda adaugă farmec și este un accesoriu de modă minunat . Culorile clasice se vor potrivi oricărui aranjament, atât pentru camera unei fete, cât și a băieților. Verificați toate covoarele pentru copii disponibile în magazinul nostru și alegeți modelul pe care copilul dumneavoastră îl va iubi!

Caracteristici ale produsului:

  • covor pentru copii,
  • din poliester rezistent,
  • covorul este usor de intretinut,
  • drăguț motiv perfect pentru camera unui copil,
  • culori clasice,
  • un produs al mărcii franceze Atmosphera for Kids.

Cod produs
49519
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
poliester
Diametru (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel