Set piper și sare într-un coș metalic, 13 x 6 cm

  • Un set cu gust pentru condimente
Set piper și sare într-un coș metalic, 13 x 6 cm
Set piper și sare într-un coș metalic, 13 x 6 cm
Set piper și sare într-un coș metalic, 13 x 6 cm
Set piper și sare într-un coș metalic, 13 x 6 cm
Pret bun
64,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de piper și sare într-un coș metalic, 13 x 6 cm , gri de la Excellent Houseware este accesoriul perfect pentru orice casă. Din sticlă, care au capace metalice etanșe, datorită cărora condimentele ies doar prin orificiile destinate acestui scop. Nici piperul, nici sarea nu se vor varsa și nu vor crea o mizerie suplimentară în bucătărie.

Găurile mari din capace nu se înfundă, chiar dacă condimentele depozitate în ele se udă. Ele asigură, de asemenea, dozarea convenabilă a condimentelor și condimentarea ușoară a preparatelor. Datorita folosirii recipientelor pentru condimente, nu veti suprasara, intrucat acestea limiteaza cantitatea de condiment care iese din ele, in raport cu condimentarea preparatelor direct din ambalaj. Ușurează-ți munca în bucătărie și achiziționează un set funcțional de la Excellent Houseware.

Recipientele sunt dedicate depozitării sării și piperului, dar puteți pune în ele și alte condimente sau ierburi vrac, precum ardeiul iute, turmericul, ghimbirul. Setul include un coș metalic care arata grozav pe masă , astfel încât să nu vă fie rușine de el nici măcar atunci când oaspeții va vizitează. Recipientele vor fi folosite atât la pregătirea mâncărurilor, cât și la consumarea mâncărurilor gata, pe care fiecare membru al familiei va fi bucuros să le condimenteze după cum consideră de cuviință.


Caracteristicile produsului:

  • recipiente sare și piper funcționale,
  • set cu un coș metalic,
  • recipiente cu capace metalice etanșe,
  • găurile mari din capac distribuie perfect condimentele,
  • excelent pentru orice condimente libere: sare, piper, boia de ardei, ghimbir, turmeric,
  • util atunci când gătiți și condimentați mâncăruri,
  • un produs al mărcii excelente Excellent Houseware.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
49551
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
13
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel