Pătură de pluș pentru pat, 180 x 220 cm, AZI

  • Plăcută la atingere și pufoasă
Pătură de pluș pentru pat, 180 x 220 cm, AZI
Pătură de pluș pentru pat, 180 x 220 cm, AZI
Pătură de pluș pentru pat, 180 x 220 cm, AZI
Pătură de pluș pentru pat, 180 x 220 cm, AZI
129,99 RON
/ buc. brut

Pătură de pluș pentru pat, 180x220 cm, gri, Today . Scufundați-vă într-o pătură caldă, moale și extrem de plăcută la atingere, care vă va ține de cald în zilele ploioase și în serile răcoroase. Magazinul nostru oferă o gamă largă de cuverturi de pat și pături în diverse modele, culori și dimensiuni. Cu siguranță vei găsi modelul perfect pentru tine. O pătură sau cuvertură de pat este, de asemenea, un plus grozav pentru interior - într-un set cu perdele, perne sau alte accesorii asortate, poate crea un aranjament complet nou și în același timp foarte confortabil și, în plus, protejează patul și lenjeria de pat împotriva prafului și murdărie.

Patura de pat de pluș are formă dreptunghiulară și dimensiuni 180x220 cm. Produsul a fost proiectat de brandul francez Today. Pătura este realizată din poliester, care este materialul cel mai des folosit la producerea acestui tip de textile. Poliesterul se caracterizează prin durabilitate și rezistență ridicate, și, în același timp, păturile din poliester sunt foarte pufoase, moi și plăcute la atingere. Poliesterul este, de asemenea, un bun izolator, ceea ce face ca pătura să fie perfectă pentru încălzire.

Pătura poate fi spălată la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade. Culoarea frumoasa, gri, se va potrivi cu multe aranjamente, mai ales atunci cand este combinata cu accesorii colorate.

Caracteristicile produsului:

  • o pătură de pluș pe pat,
  • dimensiuni produs: 180x220 cm,
  • cuvertura de pat este foarte plăcută la atingere,
  • produsul poate fi spălat la mașina de spălat, conform indictiilor de pe etichetă,
  • este un proiect al popularului brand francez Today.
Producător
Cod produs
49653
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
220
Latime (cm)
180
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel