Pătură de pat, WINTER SPIRIT, 125x150 cm, TODAY

  • Pătură pufoasă și moale la atingere
Pătură de pat, WINTER SPIRIT, 125x150 cm, TODAY
119,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (40,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pătură de pat, Today . Cufundați-vă într-o pătură caldă, moale și incredibil de plăcută la atingere, care vă va ține de cald în zilele ploioase și în serile răcoroase. Magazinul nostru oferă o gamă largă de cuverturi de pat și pături în diverse culori, dimensiuni și modele. Cu siguranță vei alege modelul perfect pentru tine. O pătură sau cuvertură de pat este, de asemenea, un accesoriu interior grozav - într-un set cu perdele sau suporturi pentru ghivece asortate, poate crea un aranjament complet nou și în același timp foarte confortabil și protejează suplimentar patul și lenjeria de pat împotriva murdăriei și prafului. < /p>

Produsul a fost proiectat de brandul francez Today. Pătura este realizată din poliester, care este materialul cel mai des folosit la producerea acestui tip de textile. Poliesterul se caracterizează prin durabilitate și rezistență ridicate, iar păturile din poliester sunt deosebit de plăcute la atingere, moi și pufoase. Poliesterul este, de asemenea, un bun izolator - datorită acestui lucru, pătura va fi o acoperire grozavă.

Pătura poate fi spălată la mașină conform instrucțiunilor de pe etichetă. Frumoasa culoare se va potrivi aranjamentelor moderne, mai ales in combinatie cu accesorii clasice.

Caracteristicile produsului:

  • Pătură de pat,
  • este extrem de plăcută la atingere și moale,
  • < li > produsul poate fi spălat la mașina de spălat, pe un program delicat,
  • este un design al mărcii franceze frecvent alese Today.

Producător
Cod produs
49697
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
150
Latime (cm)
125
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel