Fata de masa dreptunghiulara, 150x250 cm, Today

  • O față de masă cu gust perfectă pentru o masă de bucătărie
Fata de masa dreptunghiulara, 150x250 cm, Today
101,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 26% (27,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fata de masa, a excelentului brand Today, a fost realizata din bumbac de inalta calitate, astfel ca te vei bucura de aceasta fata de masa frumoasa si stilata multi ani. Materialul este extrem de usor de intretinut, nu se sifoneaza si se potriveste perfect pe masa. Cu toate acestea, pentru ca fața de masă să arate grozav, ar trebui să o călcați înainte de a o desface.

Marca Today este o garanție a produselor de cea mai înaltă calitate. Fața de masă a fost cusută perfect și arată perfect în fiecare detaliu, ceea ce va satisface chiar și pe cei mai pretențioși oameni. Dacă acordați o mare importanță detaliilor și designului interior, trebuie să vă asigurați că masa dumneavoastră arată mereu impecabil. Această față de masă cu gust, eficientă te va ajuta sa dai un farmec unic.

Fața de masă va fi perfectă pentru cine de gală, petreceri, evenimente de familie precum botezuri, atunci când trebuie să vă ocupați de aranjamentul mesei. Daca iti place un stil elegant, aceasta fata de masa iti va fi utila si in fiecare zi. Este perfecta pentru o masă în bucătărie, sau sufragerie. Fața de masă va fi un decor eficient pentru orice masă indiferent unde o așezi.

Caracteristicile produsului:

  • față de masă practică,
  • o culoare frumoasă,
  • țesătură extrem de ușor de întreținut
  • se potrivește perfect pe masă,
  • este decorul perfect pentru masă,
  • frumoasă și elegantă în bucătărie sau sufragerie,
  • senzaționala la orice eveniment,
  • un produs al marelui brand Today.
Producător
Cod produs
49722
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
250
Latime (cm)
150
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel