Individual de masa rotunda, Ø 36 cm

  • Un accesoriu elegant care protejează masa împotriva deteriorării
Individual de masa rotunda, Ø 36 cm
Individual de masa rotunda, Ø 36 cm
Individual de masa rotunda, Ø 36 cm
Individual de masa rotunda, Ø 36 cm
Individual de masa rotunda, Ø 36 cm
Individual de masa rotunda, Ø 36 cm
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Individual pentru masă rotundă, Ø 36 cm, culoare taupe . Individualele de masă nu sunt doar practice, ci și decorative. De aceea, merită să faceți aprovizionare pentru casa dvs. - sufragerie sau bucătărie. In primul rand, ele protejeaza suprafata mesei sau a altor mobilier impotriva zgarieturilor sau a deteriorarii rezultate din umezeala sau temperaturi ridicate a vaselor asezate pe ele. În al doilea rând, individualele sunt unul dintre acele completări care pot indica linia de culoare a camerei. Merită să le compuneți culoarea cu alte elemente de decor, precum huse pentru ghivece sau perne pentru scaune.

Individualul de masă rotund are un diametru de 36 cm. Este o dimensiune universală care este perfectă pentru mese, protejând masade băuturile din vase. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, care este ușor de întreținut și de curățat și, în același timp, puternic și durabil. Datorită acestui fapt, individualele nu sunt un articol de unică folosință și vor fi folosite acasă mult timp.

Materialul creează o imitație a unei împletituri dispuse în cercuri pare. Culoarea taupe se va potrivi interioarelor moderne, elegante, dar și, de exemplu, stilului clasic englezesc. Magazinul nostru oferă o gamă largă de culori pentru aceste individuale, așa că veți găsi cu siguranță setul potrivit pentru apartamentul dvs.

Caracteristicile produsului:

  • individual de masă rotund,
  • diametrul produsului: 36 cm
  • într-o nuanță elegantă, naturală de taupe,
  • individualul de masă reprezintă o protecție eficientă a blaturilor împotriva zgârieturilor sau temperaturilor ridicate a vaselor așezate,
  • din plastic cu efect împletit,
  • un produs al renumitului brand francez Douceur d'intérieur.
Cod produs
49756
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
36
Kształt
okrągły
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel