Dispenser săpun lichid SWEET HOME, ceramică, culoare gri

  • Un dozator de săpun de bun gust
Dispenser săpun lichid SWEET HOME, ceramică, culoare gri
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitorul de săpun lichid SWEET HOME, din ceramică, gri este fabricat din ceramică de înaltă calitate, ceea ce îl face extrem de durabil și rezistent la factorii externi adversi, cum ar fi umiditatea. Recipientul nu ruginește și îl puteți așeza cu ușurință pe chiuveta din baie. Perfect ca accesoriu practic pentru baie, căruia îi puteți cumpăra și alte produse din aceeași serie, care vor crea un set atractiv și elegant, care vă va decora perfect baia.

Distribuitorul are un design clasic și culori modeste. Este format dintr-un recipient de săpun gri atrăgător și o pompă argintie strălucitoare, ceea ce îl face să arate extrem de eficient. Recipientul va fi perfect nu numai pentru baie și toaletă, ci și pentru bucătărie, unde puteți pune atât săpun pentru mâini, cât și lichid de spălat. Datorită designului său simplu, se va încadra perfect în orice aranjament.

Păstrați-vă baia ordonată cu dozatorul de săpun de marca excelentă Douceur d'intérieur. Pompa ergonomică a fost concepută pentru a distribui cantitatea potrivită de săpun pe mâini. Acest lucru este convenabil în special pentru copiii care încă nu pot estima cât de mult săpun este suficient pentru a se spăla pe mâini. Distribuitorul este confortabil de utilizat și este perfect pentru familiile cu copii.

Caracteristici ale produsului:

  • distribuitor de săpun lichid din ceramică,
  • durabil și rezistent la umezeală,
  • nu va rugini,
  • pompa ergonomică pompează cantitatea perfectă de săpun ,
  • design clasic, elegant,
  • perfect pentru baie sau bucătărie,
  • perfect pentru familiile cu copii,
  • un produs al excelent brand de interior Douceur.

Cod produs
49906
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Diametru (cm)
6
Capacite
250 ml
Inaltime (cm)
19
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel