Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm

  • Un covor care asigură siguranță și confort în timpul utilizării băii
Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm
Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm
Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm
Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm
Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm
Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș WC VITAMINE, 45 x 45 cm . O podea rece in baie, in timpul toaletei de seara sau dimineata, nu trebuie sa fie o necesitate. O soluție eficientă și ușoară este un covor de baie, care va asigura confort pentru picioarele goale. Este important și pentru securitate. Covorul absoarbe stropii de apa, impiedicandu-l sa alunece pe gresia umeda. Acest lucru este foarte important, mai ales atunci când baia este folosită de persoane în vârstă și copii. Verificați sortimentul nostru și alegeți dintre multe tipuri de covorașe anti-alunecare, covorașe de baie și covorașe de toaletă!

Unul dintre cele mai populare produse este covorașul de toaletă VITAMINE. A fost fabricat din microfibră absorbantă. Este materialul din care sunt realizate multe produse de înaltă calitate adaptate pentru utilizarea în băi. Covorașul de toaletă VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 45 cm (lungime x lățime), ceea ce îl face potrivit în special pentru interioare mici.

Culoarea sa îl face o potrivire perfectă pentru interioarele decorate într-un stil clasic și modern. Acesta este un produs al mărcii recomandate Douceur d'intérieur, care este specializată în producția de articole de decorare interioară de înaltă calitate. Un covor de toaletă VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii. Așezați-l lângă toaletă și bucurați-vă de o suprafață plăcută și confortabilă pentru picioarele goale!

Caracteristici ale produsului:

  • Covor de toaleta VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 45 cm,
  • covorul este din microfibra,
  • se potrivește interioarelor într-un stil clasic și modern,
  • un produs al renumitului brand Douceur d'intérieur.
< br/>
Cod produs
49929
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel