VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm

  • Un covor care oferă confort și siguranță atunci când se utilizează baia și
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș de toaletă VITAMINE, 45 x 45 cm, culoare indigo. O podea rece în baie în timpul toaletei de dimineață și de seară nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte eficientă și simplă este un covor de baie, care va oferi un confort adecvat pentru picioarele goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, protejându-vă de alunecarea pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Vizitați magazinul nostru online și alegeți dintr-o gamă largă de covorașe de toaletă, covorașe antiderapante și alte covoare de baie!

Unul dintre produsele noastre recomandate frecvent este covorașul de toaletă VITAMINE. Este confecționat din microfibre de bună calitate. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorașul de WC VITAMINE are următoarele dimensiuni: 45 cm x 45 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi în special în interioarele mici.

Culoarea sa indigo face ca să se potrivească perfect cu interioarele întreținute într-un stil tradițional. Este un produs al brandului francez Douceur d'intérieur, specializat în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorașul de toaletă VITAMINE va adăuga varietate în baia dumneavoastră. Așezați-l lângă toaletă și bucurați-vă de o suprafață uscată și confortabilă pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorașul de toaletă VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 45 cm,
  • covorașul este fabricat din microfibră,
  • produsul are o culoare indigo,
  • se potrivește cu interioarele în stil tradițional,
  • produs al renumitului brand Douceur d'intérieur.

Cod produs
49931
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel