VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm

  • Un covor care oferă siguranță și confort în baie
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș de toaletă VITAMINE, 45 x 45 cm, culoare negru. O podea rece în baie, în timpul toaletei de seară sau de dimineață, nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte simplă și eficientă este un covor de baie, care va garanta un confort adecvat pentru picioarele goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi stropi de apă, protejându-vă de alunecarea pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Vizitați magazinul nostru și alegeți dintr-o gamă largă de covorașe de toaletă, covorașe antiderapante și alte covoare de baie!

Unul dintre produsele recomandate este covorașul de toaletă VITAMINE. Este confecționat din microfibră caldă. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorașul de WC VITAMINE are următoarele dimensiuni: 45 cm x 45 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi în principal în interioarele mici.

Culoarea sa neagră îl face să se integreze perfect în interioarele întreținute într-un stil tradițional și modern. Este un produs al unei mărci renumite Douceur d'intérieur, care este specializată în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorașul de WC VITAMINE va adăuga perfect varietate aspectului băii dumneavoastră. Așezați-l lângă toaletă și bucurați-vă de o suprafață caldă și plăcută pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorașul de toaletă VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 45 cm,
  • covorașul a fost realizat din microfibră,
  • produsul are o culoare neagră,
  • se potrivește atât cu interioarele în stil tradițional, cât și cu cele în stil modern,
  • produsul apreciatei mărci Douceur d'intérieur.

Cod produs
49932
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel