VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm

  • Un covor care oferă confort și siguranță în baie
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
64,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș de toaletă VITAMINE, 45 x 45 cm, culoare roz. O podea rece în baie în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu trebuie să fie o necesitate. O soluție simplă și eficientă este un covor de baie, care va garanta confortul potrivit pentru picioarele goale. Acest lucru este important și pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Consultați gama noastră și alegeți din multe tipuri diferite de covoare, covorașe antiderapante și alte covoare de baie!

Unul dintre cele mai populare produse este covorul de toaletă VITAMINE. Este confecționată din microfibră, plăcută la atingere. Acesta este materialul folosit pentru a face multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizarea în băi. Covorașul de WC VITAMINE are următoarele dimensiuni: 45 cm x 45 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi în special în interioarele mici.

Culoarea sa roz face ca să se potrivească perfect cu interioarele întreținute într-un stil modern și clasic. Este un produs al renumitului brand Douceur d'intérieur, specializat în producția de articole de decor interior de înaltă calitate. Covorașul de toaletă VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l în baie și bucurați-vă de o suprafață plăcută și confortabilă pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorașul de toaletă VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 45 cm,
  • covorașul a fost fabricat din microfibră,
  • produsul are o culoare roz,
  • se potrivește cu interioarele în stil modern și clasic,
  • produs al mărcii recunoscute Douceur d'intérieur.

Cod produs
49934
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel