VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm

 • Un covor care oferă confort și siguranță atunci când se folosește baia
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
VITAMINE Covoraș WC, 45 x 45 cm
Pret bun
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș de toaletă VITAMINE, 45 x 45 cm. O podea rece în baie în timpul toaletei de dimineață sau de seară nu trebuie să fie o necesitate. O soluție eficientă și simplă este un covor de baie care oferă confortul potrivit pentru picioarele goale. Acest lucru este important și pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Vizitați magazinul nostru online și alegeți dintr-o gamă largă de covorașe de toaletă, covorașe antiderapante și alte covorașe de baie!

Unul dintre cele mai frecvent alese produse este covorașul VITAMINE WC. Este confecționată din microfibre absorbante. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi.

Covorașul de WC VITAMINE are următoarele dimensiuni: 45 cm x 45 cm (lungime x lățime), datorită cărora se va potrivi în principal în interioarele mici.

Culoarea sa face ca se va potrivi perfect cu interioarele întreținute în stil clasic și modern. Este un produs al brandului recomandat Douceur d'intérieur, specializat în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorașul de WC VITAMINE va adăuga perfect varietate aspectului băii dumneavoastră. Așezați-l lângă toaletă și bucurați-vă de o suprafață confortabilă și plăcută pentru picioarele goale!

.

Caracteristicile produsului:

 • VITAMINE covor de toaletă,
 • .
 • Produsul are următoarele dimensiuni: 45 cm x 45 cm,
 • .
 • Covorașul este fabricat din microfibre,
 • Este potrivit pentru interioarele cu o zonă mare de bucătărie.
 • Se potrivește atât cu interioarele clasice, cât și cu cele moderne,
 • .
 • Produs al mărcii populare Douceur d'intérieur,
 • .
.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
49935
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
45
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel