Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă siguranță și confort în baie
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VITAMINE, 45 x 75 cm
69,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de baie VITAMINE, 45 x 75 cm, culoare gri închis. O podea rece în baie în timpul toaletei de seară sau de dimineață nu trebuie să fie o necesitate. O soluție eficientă și ușoară este un covor de baie care va garanta un confort adecvat pentru picioarele goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Consultați gama noastră și alegeți din mai multe tipuri de covorașe de baie, covorașe sub toaletă și covorașe antiderapante!

Unul dintre cele mai populare produse este covorașul de baie VITAMINE. Este confecționată din microfibre durabile. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorul de baie VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi chiar și în camere mici.

Culoarea sa gri închis îl face bine potrivit pentru interioarele întreținute în stiluri scandinave, moderne și clasice. Este un produs al renumitului brand Douceur d'intérieur, specializat în producția de articole de decorare de înaltă calitate. Covorul de baie VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l sub chiuvetă și bucurați-vă de o suprafață plăcută și confortabilă pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul de baie VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul a fost fabricat din microfibră,
  • produsul are o culoare gri închis,
  • se potrivește cu interioarele în stil scandinav, modern și clasic,
  • produs al mărcii recunoscute Douceur d'intérieur.

Cod produs
49940
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel