Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă confort și siguranță în baie
Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm
74,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (15,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor antiderapant MARBRE, 45 x 75 cm, alb. O podea rece în baie, în timpul toaletei de dimineață sau de seară, nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte simplă și eficientă este un covor de baie, care va garanta un confort adecvat pentru picioarele goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Consultați sortimentul magazinului nostru și alegeți dintr-o gamă largă de covorașe de baie, covorașe de WC și covorașe antiderapante!

Unul dintre cele mai populare produse este covorul antiderapant MARBRE. Este confecționată din microfibre durabile. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorul antiderapant MARBRE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), datorită cărora se va potrivi în principal în interioarele mici.

Culoarea sa albă cu un model marmorat îl face perfect pentru interioarele întreținute atât în stil modern, cât și clasic. Este un produs al unui brand apreciat Douceur d'intérieur, specializat în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorul antiderapant MARBRE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l în locul dorit și bucurați-vă de o suprafață caldă și confortabilă pentru picioarele dumneavoastră goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul antiderapant MARBRE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul este fabricat din microfibre,
  • produsul are o culoare albă cu un model marmorat,
  • se potrivește cu interioarele atât în stil modern, cât și clasic,
  • produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur.

Cod produs
49954
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel