Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă confort și siguranță în baie
Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm
Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm
109,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (45,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covoraș de baie VINTAGE, 45 x 75 cm, culoare albă cu inscripție. O podea rece în baie, în timpul toaletei de dimineață sau de seară, nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte simplă și eficientă este un covor de baie, care va garanta un confort adecvat pentru picioarele goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi orice stropi de apă, împiedicându-vă să alunecați pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Vizitați magazinul nostru și alegeți dintr-o gamă largă de covoare antiderapante, covorașe de baie și covoare sub toaletă!

Unul dintre cele mai frecvent alese produse este covorul de baie VINTAGE. Este confecționată din microfibră, plăcută la atingere. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorul de baie VINTAGE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi chiar și în camere mici.

Culoarea sa albă și inscripția stilizată face ca se va potrivi perfect în interioarele întreținute în stil retro și vintage. Este un produs al unei mărci renumite Douceur d'intérieur, care este specializată în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorul de baie VINTAGE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l în duș și bucurați-vă de suprafața caldă și plăcută pentru picioarele goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul de baie VINTAGE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul a fost realizat din microfibră,
  • produsul are culoarea albă și o inscripție stilizată,
  • se potrivește cu interioarele în stil retro și vintage,
  • produs al apreciatei mărci Douceur d'intérieur.

Cod produs
49962
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel