Jaluzele GALIP, 140 x 260 cm

  • O modalitate eficientă de a întuneca interiorul dormitorului
Jaluzele GALIP, 140 x 260 cm
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

GALIP perdea blackout, 140 x 260 cm, gri, Today. Pentru un somn confortabil și o intimitate maximă în casa dvs. - folosiți perdele de fereastră blackout de înaltă calitate. Acesta este un mod simplu de a bloca razele intruzive ale soarelui sau ale lunii și de a îmbunătăți astfel calitatea somnului. Acest lucru este foarte important pentru persoanele cu probleme de somn. Perdelele impermeabile la lumină sunt potrivite nu numai pentru dormitor, ci și pentru camera copiilor sau camera de zi.

Perdeaua blackout Galip are o lățime de 140 cm și o lungime standard de 260 cm. Acest lucru îl face potrivit pentru majoritatea apartamentelor cu o înălțime standard. Perdeaua este fabricată din poliester de cea mai bună calitate. Ca urmare, perdeaua se caracterizează printr-o durabilitate ridicată, și este, de asemenea, ușor de întreținut, putând fi spălată în mașina de spălat cu un program adaptat.

Culoarea gri este foarte versatilă și, prin urmare, se va potrivi în orice interior, în special într-un stil modern. Ochelarii convenabili și practici garantează o instalare lină și rapidă a perdelei pe tija de perdea. Designul aparține brandului francez Today, specializat în producția celor mai la modă elemente de decor și design interior. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de perdele blackout în cele mai diverse culori. Alegeți modelul perfect pentru dumneavoastră!

. Caracteristicile produsului:

  • Galip perdea blackout,
  • dimensiunile produsului: lățime 140 cm și lungime 260 cm,
  • poliester gros de înaltă calitate,
  • perdea blochează în mod eficient lumina de la intrarea în casă,
  • într-o culoare universală, gri stins,
  • design de către compania franceză dovedită Today.

Cod produs
49973
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
sposób zawieszania
przelotki
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
260
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel