Perdea cu inele GALACTIC, 140 x 240 cm

  • Perdea lunga
Perdea cu inele GALACTIC, 140 x 240 cm
Perdea cu inele GALACTIC, 140 x 240 cm
Perdea cu inele GALACTIC, 140 x 240 cm
Perdea cu inele GALACTIC, 140 x 240 cm
Pret bun
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea cu inele GALACTIC, 140 x 240 cm, Douceur d'intérieur . Este un element unic care îmbină atât o funcție practică, cât și cea decorativă. În primul rând, perdelele vă permit să reglați iluminarea în apartament - în funcție de preferințele dvs. sau de ora din zi, perdelele pot reduce intensitatea razelor care intră, făcându-le mai subtile și mai moi sau chiar întuneca complet camera - de exemplu când vrei să te uiți la televizor în timpul zilei sau să tragi un pui de somn.

În al doilea rând, perdelele sunt un element unic al decorului - culoarea lor poate schimba complet amenajarea interioară. Perdelele pentru ferestre pot fi principalul accent de culoare și dau impresia de confort . Din acest motiv, draperiile sunt o modalitate rapidă și ușoară de a schimba camera: doar schimbați perdelele și alegeți câteva accesorii potrivite, de exemplu perne decorative și huse pentru ghivece. În acest fel, camera capătă un caracter complet diferit!

Perdeaua cu inele Galactic este un design al mărcii franceze Douceur d'intérieur. Perdeaua are 140 cm latime si 240 cm lungime. Este o dimensiune relativ universală și va fi potrivită pentru o înălțime tipică a camerei de 250 cm. Perdeaua este echipată cu inele, care reprezintă o opțiune de instalare foarte ușoară .

Perdeaua este realizată din bumbac de înaltă calitate care blochează eficient razele soarelui și, în același timp, și este ușor de călcat. Produsul poate fi spalat intr-o masina de spalat automata pe un program delicat. Vezi gama variata de perdele disponibile in magazinul nostru si alege culoarea si modelul potrivit pentru apartamentul tau!

Caracteristicile produsului:

  • perdea cu inele GALACTIC,
  • un produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur,
  • dimensiuni : 140 cm și lungime 240 cm,
  • ușor de instalat - pe inele,
  • din bumbac de înaltă calitate.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
50022
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
bumbac
Instructiuni de spalare
se spala in 30°C
sposób zawieszania
przelotki
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
240
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel