Lampa de masa PEBBLE, 31 cm

  • O lampă de masă cu un design clasic
Lampa de masa PEBBLE, 31 cm
113,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 4% (4,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de masă PEBBLE, 31 cm, a excelentului brand Atmosphera Créateur d'intérieur, a fost concepută într-un stil clasic, ceea ce o face perfect compatibilă cu aranjamente similare. Culorile calde și designul simplu vor fi perfecte pentru casele tradiționale și interioarele rustice. Lampa va fi un decor frumos pentru o masă în sufragerie, o comodă într-un dormitor sau un birou. Oriunde ați pune-o, se va integra perfect cu designul interior și va arăta elegant în timp ce vă decorați apartamentul.

Lampa este un gadget funcțional care va fi util în fiecare casă. Va fi un ajutor de neprețuit atât pentru copiii la teme, cât și pentru dvs. atunci când revizuiți facturile și vă planificați bugetul acasă. În plus, lampa va oferi interiorului tău un caracter cald, familial de care fiecare oaspete te va invidia.

Lampa oferă multă lumină caldă, care luminează perfect camera. Este extrem de funcționala și eficienta în același timp. Are un cablu lung cu un comutator practic, datorită căruia este ușor de utilizat și îți va oferi confort la pornire. Nu trebuie să vă mai aplecați pentru a o porni sau stinge. Lampa Atmosphera Créateur d'intérieur este un produs de cea mai înaltă calitate și o garanție a satisfacției clienților.

Caracteristicile produsului:

  • lampă de masă,
  • design clasic,
  • un decor eficient pentru un living, dormitor sau birou,
  • lampă de birou funcțională,
  • are un cablu lung,
  • puneți multă lumină caldă,
  • luminează perfect camera,
  • un produs al mărcii excelente Atmosphera Créateur d'intérieur.

Producător
Cod produs
50382
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
ceramică
Diametru (cm)
20
Inaltime (cm)
31
Tip alimentare
la retea
Tip soclu
E14
Putere (W)
max. 40 W
Lungime cablu
115 cm
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel