Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER

Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
Perie WC SHINE, 9 x 37 cm, ZELLER
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru perii de toaletă cu mâner SHINE, Ø 9 x 37 cm, ZELLER. Chiar și cele mai modeste, dar necesare articole pot fi stilate. Aceasta este o caracteristică foarte importantă a produselor care nu trebuie să lipsească în fiecare baie, mai ales modernă, practică și elegantă. Asigurați-vă că verificați sortimentul magazinului nostru și alegeți alte accesorii potrivite pentru baia dvs., cum ar fi organizatoare de cosmetice, vase de săpun sau recipiente pentru săpun lichid. Vedeți singuri că aspectul băii poate fi schimbat și cu mici modificări. Unul dintre astfel de produse este, fără îndoială, peria de toaletă SHINE. Suportul este realizat din polirășină gri de înaltă calitate. Peria de toaleta SHINE are dimensiunile: 37 cm x 9 cm (inaltime x diametru), datorita carora va functiona chiar si in baile mici, fara a ocupa spatiu valoros. Este un produs al renumitului brand ZELLER, cunoscut pentru producția de articole decorative de înaltă calitate, durabile și stilate, mobilier de casă și accesorii pentru baie. Produsul prezentat este în primul rând durabil, ergonomic și ușor de curățat. Datorită materialelor destinate utilizării în băi și toalete, este și igienic și va asigura o ordine corespunzătoare. Caracteristicile produsului: perie de toaletă SHINE, culoarea predominantă este gri, suportul este realizat din polirășină de înaltă calitate, accesoriul are dimensiunile: 37 cm x 9 cm (inaltime x diametru), este un produs durabil, ergonomic și ușor de curățat, un produs al renumitului brand ZELLER.
Producător
Cod produs
50657
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
polyresin
Diametru (cm)
9
Inaltime (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel