Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO

  • O perie de toaletă este un produs necesar în fiecare baie
Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO
Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO
Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO
Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO
Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO
Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Perie de toaletă AURON, aurie, WENKO . Chiar și cele mai vizibile și de neînlocuit articole pot fi elegante. Aceasta este o caracteristică foarte importantă a produselor care nu pot lipsi într-o baie practică, elegantă și modernă. Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru și alegeți alte accesorii potrivite pentru baia dvs., cum ar fi recipiente de săpun lichid, vase de săpun sau organizatoare de produse cosmetice. Vedeți singuri că fața băii poate fi schimbată și cu mici schimbări.

Unul dintre astfel de produse este peria de toaletă AURON. Produsul este fabricat din plastic de culoare aurie de înaltă calitate. Peria de toaletă AURON are următoarele dimensiuni: 38 cm x 9 cm x 9 cm (înălțime x lungime x lățime), datorită căreia va funcționa chiar și în băi mici, fără a ocupa spațiu valoros.

Este un produs al renumitului brand german WENKO, cunoscut pentru producția de mobilier de casă, decorațiuni și accesorii de baie de înaltă calitate, durabile și elegante. Produsul prezentat este mai presus de toate durabil, ergonomic și ușor de curățat . Datorită materialelor destinate utilizării în băi și toalete, acesta este, de asemenea, igienic și va asigura o ordine adecvată.

Caracteristici ale produsului:

  • Perie de toaletă AURON,
  • culoarea dominantă este auriul,
  • produsul a fost fabricat din plastic de înaltă calitate
  • accesoriul are dimensiunile: 38 cm x 9 cm x 9 cm (înălțime x lungime x lățime),
  • vârf negru interschimbabil de 8 cm
  • este un produs durabil, ergonomic și ușor de curățat
  • produs al renumitului brand german WENKO.

Producător
Cod produs
50732
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
38
Lungime (cm)
9
Diametru periei (cm)
8
Latime (cm)
9
Metoda de ambalare
parțial asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel