Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO

  • Pahar din ceramică negru elegant
Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO
Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO
Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO
Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO
Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO
Pahar de periuță de dinți NURIA, negru, WENKO
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cupa periuței de dinți NURIA, neagră, WENKO . Cupa cu periute este teoretic un fleac de care nu ne putem lipsi. Cu toate acestea, există cel puțin câteva motive întemeiate pentru a avea unul. Primul este curățenia.

O periuță de dinți este un obiect în fiecare zi. Nu putem permite să stea peste tot pentru ca nu este curat în mod corespunzător, chiar dacă ne pasă foarte mult de asta. De aceea, cel mai bine este să-l așezați vertical într-o ceașcă. Al doilea argument este simplu. Cui dintre noi îi place să-și petreacă timpul căutând lucruri de bază? Cupa asigură că periuța de dinți va fi întotdeauna la locul său. Un alt avantaj al unui astfel de element în baia ta este pur și simplu să îl tratezi ca pe un decor al interiorului nostru, o varietate. La fel ca prosoapele frumoase sau dozatoarele de săpun.

Paharele pentru periuță de dinți de la popularul brand WENKO este o colecție în care toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși. Toate acestea au fost concepute pentru a ne mulțumi ochilor de fiecare dată când vizităm baia. Gama de materiale și modele din care sunt realizate se concentrează pe diversitate. Aici vă prezentăm o cană din ceramică cu periuță de dinți în negru elegant.

Visezi de mult timp un nou accent în baia ta? Nu vă pasă de schimbările amănunțite, ci de ceva care îi subliniază stilul și în același timp practic? Știți deja răspunsul nostru.

Caracteristici ale produsului:

  • suport de periuță din din ceramică negru elegant ,
  • un mic accent decorativ .
  • convenabil și la îndemână ,
  • facilitarea funcționării de zi cu zi ,
  • un produs al mărcii germane WENKO.

Producător
Cod produs
50733
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
10
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel