Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO

  • Pahar alb pentru periuta cu model delicat
Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO
Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO
Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO
Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO
Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO
Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO
79,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cupa periuței de dinți ODOS, albă, WENKO . Cupa cu pensule este teoretic un accesoriu fără de care putem trăi. Cu toate acestea, există cel puțin câteva motive rezonabile pentru a avea unul. În primul rând, igiena.

La urma urmei, o periuță de dinți este un obiectnecesar. Nu îi putem permite să stea peste tot, pentru că nu totul este suficient de curat, chiar dacă ne pasă mult de asta. Din acest motiv, cel mai bine este s-o așezați vertical într-o ceașcă. Al doilea argument este simplu. Cui dintre noi îi place să piardă timpul căutând lucruri de bază? Cupa asigură că periuța de dinți își va avea întotdeauna locul. Un alt avantaj al unui astfel de element în baia ta este pur și simplu să îl tratezi ca pe un decor al interiorului nostru, o varietate. La fel ca prosoapele frumoase sau dozatoarele de săpun.

Paharele pentru periuță de dinți de la popularul brand WENKO este o colecție în care toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși. Toate au fost făcute să ne mulțumească ochilor de fiecare dată când vizităm baia. Gama de materiale și modele din care sunt realizate accentuează diversitatea. Aici vă prezentăm o ceașcă albă pentru periuță de dinți cu un model delicat.

Visezi de mult timp un nou accent în baia ta? Nu vă pasă de renovarea temeinică, ci de ceva care îi subliniază caracterul și în același timp practic? Știți deja răspunsul nostru.

Caracteristici ale produsului:

  • pahar alb cu un model delicat ,
  • un mic accent decorativ .
  • convenabil și la îndemână ,
  • facilitarea funcționării de zi cu zi ,
  • un produs al mărcii germane WENKO.

Producător
Cod produs
50760
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
polyresin
Inaltime (cm)
10
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
8
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel