Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO

  • O soluție practică atunci când nu există bideu în baie
Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO
Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO
Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO
Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO
Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO
Set bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO
229,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de bideu: cap + furtun 120 cm, WENKO. Un set practic constă dintr-un cap de duș clasic (fabricat din plastic ABS în versiunea cromată), un furtun din oțel inoxidabil de înaltă calitate, lung de 120 cm și un suport de perete.

Un set de bideu vă ajută să rămâneți igienic și să rămâneți proaspăt pe tot parcursul zilei. Gadgetul va funcționa în special pentru vârstnici sau bolnavi. Ne concentrăm pe dezvoltarea durabilă și îngrijirea planetei, motiv pentru care setul este caracterizat de o eficiență ridicată a apei. Sistemul de economisire a apei înseamnă că, datorită unei inserții speciale, se consumă mai puțin de 9,5 litri de apă pe minut (la o presiune a apei de 3 bari), fără nicio diferență semnificativă de utilizare - este cu până la 30% mai puțin consum de apă decât la robinetele standard! < / p>

Folosind mai puțină apă caldă înseamnă, de asemenea, că se folosește mai puțină energie pentru a o încălzi. În acest fel, aveți grijă de portofelul dvs. și de facturile mai mici - în beneficiul dvs. și al mediului. Setul este potrivit și pentru încălzitoarele de apă instantanee. Merită să ne amintim că un astfel de set va funcționa în multe situații, nu numai pentru igiena intimă - datorită furtunului lung, setul va facilita bărbierirea picioarelor sau efectuarea tratamentelor SPA pentru picioare. Există multe posibilități!


Caracteristicile produsului:

  • set de bideu;
  • constă dintr-un cap de duș, un furtun și un suport pentru cap;
  • cu sistem de economisire a apei;
  • face mai ușor să rămâneți igienic și să rămâneți proaspăt în timpul zilei;
  • setul poate fi conectat la un robinet pentru cadă, de exemplu;
  • din plastic și oțel inoxidabil;
  • produs al renumitului brand german WENKO.
Producător
Cod produs
50798
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Latime (cm)
7
Lungime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel